Innledning

Denne personvernerklæringen omfatter hvordan SBA AS innhenter, behandler, lagrer og bruker personopplysninger.
Til lagring av dine personopplysninger benytter vi følgende tjenester fra eksterne nettsider / systemer som er eid og driftet av andre virksomheter.

Disse omfatter:

  1. E-postklient (For lagring av e-post, navn, emne og melding)
  2. ProISP – Cpanel (IP nummer lagres anonymt via besøksstatistikk)

Med mindre det ikke er spesifisert i denne erklæringen, har vi ikke ansvar, innsyn og innhold om personopplysninger som legges inn på eksterne nettsteder. 

Behandling av personopplysninger

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31
For å sikre god og sikker behandling av opplysninger er det godkjent personell i virksomheten som behandler informasjonen du gir ut.
Dette ivaretas med gode rutiner for personvernopplysninger.
Denne erklæringen gjelder for alle brukere av vår nettside. Det kreves at brukere aksepterer / godkjenner erklæringen.

Ved aksept kan dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen og overføres til IT / databehandlere eller tredjeparter.
Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Tønsberg i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av lokal rett.
Virksomheten forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre personvernerklæringen, og er gjeldende fra de publiseres.

Deling av personopplysninger

Personopplysninger om våre kunder vil aldri bli solgt. Slik data blir kun utlevert slik det fremgår i denne erklæringen.

Tredjepartsleverandører

Vi bruker en rekke tredjepartsleverandører for å utføre tjenester som å opprettholde kvalitetssystemet, forbedre systemet, kommunikasjon og sikkerhet. Vi deler kun personopplysningene dine når det er nødvendig.

Dine rettigheter og klagerett

Ifølge personopplysningsloven har du alltid rett til å be om å få tilgang til personopplysningene som blir behandlet om deg. Du har rett til å be om retting, til å be om at SBA avslutter behandlingen og sletter personopplysningene dine, til å be om at behandlingen begrenses, til å benytte deg av din rett til dataportabilitet, til å trekke tilbake samtykke til en konkret behandling (der samtykke er innhentet), samt til å motsette deg behandling av personopplysninger. I slike tilfeller må du kontakte SBA. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. Du har også rett til å sende en klage til relevant kontrollorgan hvis du mener at personopplysningene dine blir behandlet i strid med gjeldende personopplysningslov.

Informasjonskapsler (“cookies”)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt med informasjon om hvilke sider du besøker på internett. SBA AS bruker opplysningene for å se hvordan du og andre bruker nettsidene våre, til hjelp i både vedlikehold og utvikling. Formålet er å få sidene enkle og gode å bruke. Vi registrerer opplysningene med hjelp av din IP-adresse, men anonymiserer bruken, slik at vi vet ikke hvem det er som bruker nettsidene på ulikt vis.

Det er du som bestemmer om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Dette gjør du gjennom innstillinger i nettleseren din.

I de vanligste nettleserne for PC kan du bruke hurtigtast CTRL + SHIFT + DEL for å komme direkte til den rette menyen. Hvis ikke hurtigtasten virker i din nettleser kan du følge linken for din nettleser under:

Du kan også endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater at cookies lagres på harddisken. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, og det kan hindre tilgang til medlemssider, og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Les mer om cookies hos Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.

Cookies på nettstedet vårt er:

 

 

 

„Cookies“ Navn “Cookies” Funksjoner

 

Formålet med datahåndtering Opprettelse

 

Utløpsdato

 

_ga, _gat, _gid Google Analytics Brukervennlighet analyse, brukers adferd fra tredjeparter er basert på nettbaserte annonseringsmål Ved besøk av nettsiden 2 år ,før nettleseren lukkes, 1 dag
language Set used language Grunnleggende nettstedfunksjonalitet Ved besøk av nettsiden Inntil nettlesingen slutter
wordpress_test_cookie Valg av «cookie»  for brukeren Bestemmer om brukeren har bekreftet «cookie» nivået , og er kjent med «cookie» politikken Ved besøk av nettsiden 1 år ,før nettleseren lukkes

Kontaktopplysninger

For spørsmål som gjelder personvernerklæringen eller bruk av personlig informasjon, informasjonskapsler eller lignende teknologi, kan du kontakte oss på e-postadressen post@sba.no.

Du kan også benytte følgende kontaktopplysninger:

SBA AS
Wirgenes vei 3
3157 Barkåker
Telefon: +47 33 39 77 70

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 08.August 2018.

Virksomheten forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre personvernerklæringen, og er gjeldende fra de publiseres.